Yüzlerce Gizli Kamera Çeşitleri İle Hizmetinizdeyiz
Bizi Takip Edin:

Mini Gizli Kameralar ile Artık Her Şeyi Bileceksiniz

Hayatının çeşitli ortamlarında, kendisini ve sahip olduğu kıymetli eşyalarını güvende tutmak isteyen insanların yöneldikleri alanlar gizli kameralardır.
Ancak ürünlerin boyutları ne kadar büyük olursa, o kadar saklaması güç olacağından, her geçen gün bu cihazların boyutları küçültülmektedir.
Bizler de, bu nedenle hayatınızı zora sokmayacak kadar mini gizli kameraları sizlerin beğenisine sunmaktayız.
Her an yanınızda taşıyabileceğiniz kemer, bellekler, gözlük, çakmak gibi günlük aksesuarlara iliştirilmiş mini gizli kameralar ile sesli video kaydı yapabilir veya fotoğraf çekimi yapabilirsiniz.
Tüm bunları nasıl yapacağını merak eden müşterilerimize özel olarak kullanım kılavuzlarını ve garanti belgelerini ürünleriyle birlikte göndermekteyiz.

Devamını Oku...


Dinleme Cihazı Böcek

İnsanlar dinleme cihazı böcek konusunda düşündükleri ilk şeylerin başında çok küçük olması gelmekte. Çünkü yapılacak olan en ufak bir araştırmada dahi görülebileceği üzere böcek dinleme cihazları dışarıdan insanların ne kadar iyi bir şekilde bakarlarsa baksınlar asla görülmeyen ve istenilen her yere rahatlıkla koyulabilecek tarzda cihazlardır. Dolayısıyla insanlar aralarında herhangi bir soru işareti kalmadan diledikleri her yere böcek dinleme cihazı yerleştirebiliyor. Bu kadar fazla talep olmasının ardından da artık insanların isteklerini en iyi şekilde yararlanması adına kaliteli böcek dinleme cihazları üretilmeye başlandı. Bu tarz cihazlar satın alınırken öncelikli olarak satın alım öncesinde dikkatli bir inceleme yapılması önemlidir.

Devamını Oku...


Türkiyede casus gizli kamera sektöründe aradığınız yüzlerce gizli kamera modellerini ve gizli kameraları bulacağınız yerdesiniz. Gizli kamera fiyatları özellikleri hakkında müşteri temsilcilerimiz ile irtibat kurabilir, iletişim bigilerimizden bize ulaşabilirsiniz

Gizli Kamera Modelleri

İletişim
  • Adres : Fevziçakmak mahallesi Yıldırımbeyazıt Caddesi Millet Sokak NO:5 Bahçelievler/Yenibosna/İstanbul
  • Telefon : +90 212 511 03 31 Not: Ofisimizden Satın Almak İçin Lütfen Ravdevu Alınız Randevusuz Satışımız Yoktur.
  • Hafta içi : 9:00 - 18:00
    Cumartesi : 10:00 - 16:00
© 2015. «Gizli-kamera.org». Tüm Hakları Saklıdır..
Sosyal Medya: