Yüzlerce Gizli Kamera Çeşitleri İle Hizmetinizdeyiz
Bizi Takip Edin:

Ucuz ortam dinleme cihazları

Ucuz ortam dinleme cihazları internet aracılığı ile sizlerin görme ve inceleyerek alma şansınızı sunuyoruz. İstediğiniz model ve çeşitle sizi buluşturuyoruz. En kaliteli ve en uygun fiyatlarla artık karşınızdayız. Eviniz de, iş yerinizde, arabanızda daha doğrusu siz nerede isterseniz orada kullanma şansını yakalayacaksınız. Her geçen gün daha da ileri taşıdığımız teknolojiyle birlikte ürünlerimizi de talepler doğrultusunda sizlerin memnuniyeti karşısında daha da ileriye taşıdık. Hiçbir şekilde kendini belli etmeyen cihazlarımız kalem, böcek gibi hatta daha da ufacık hale getirdiğimiz ürünlerimizi görmenizi isteriz.

Devamını Oku...


Bilim Adamları Böceğe Kamera Taktı

Bilim insanları, bir böceğin sırtına oldukça küçük bir kamera düzeneği yerleştirdi. Bu çalışmanın amacının ise kamera teknolojisinin ne kadar küçülebildiğini göstermek olduğu açıklandı.
1990’larda özellikle de Çin malı ürünlerin neredeyse tamamında bir radyo koyma modası vardı. Günümüzde ise pek çok ürünün kendi küçük kamerası bulunuyor. Tabletler, telefonlar ve bazı giyilebilir teknolojiler, adeta eski casus filmlerindeki kameraları gerçeğe taşıdı.

Kameraların ne kadar küçüldüğünü ortaya çıkarmak isteyen bilim insanları, böceklerin sırtına kamera yerleştirdi. Böylece dünyayı bir böceğin gözünden görmek de mümkün olabildi. Cihazların ağırlığı da oldukça az oldu.

Devamını Oku...


Gizli Kamera Çeşitleri Hakkında

Gizli Kamera Çeşitleri Nelerdir?
Gizli kamera çeşitleri kullanılacak ortama ve bu tür ürünleri isteyen kişilerin seçeneklerine göre farklılıklar gösterebilir özelliklere sahiptir.
O zaman yoğun bir şekilde ilgi görmeyi başarabilecek ve birbirinden farklı seçenekleri bir arada görmenize yardımcı olabilecek olan bu ürün çeşit ve seçenek sayısı oldukça fazla olup kullanacağınız ortama uygunluk açısından istediğinizi seçebilme fırsatı sizlere sunar. Gizli kameralar sayesinde artık içinde bulunmadığınız ortamda neler olduğunu anlayabilir ve bu sayede güvenlik sistemlerinde oluşturulmuş olmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu nedenle de Bu ürünlerde her zaman en uygun fiyat seçeneklerini tercih etmeniz sizlere avantaj sağlayacaktır

Devamını Oku...


Gizli Kamaralar İle Farklı Seçenekler

Gizli Kamaralar İle Farklı Seçenekler
Gizli kameralar yaygın bir şekilde insanlar tarafından ilgi çekmeyi başarabilmiş ve birçok farklı hizmet veren kişilerin istekleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.
Genel olarak insanlar tarafından yoğun bir şekilde ilgi gören insanların isteklerini en iyi şekilde karşılayabilecek teknolojilerin oluşturulmasını sağlayan sistemler teknik anlamda bireylerin beklentilerini net bir şekilde karşılamayı başarmışlardır. Gizli kamera çeşitleri bu noktada özellikle bireyler tarafından ilgi çekmeyi başarmış ve görselliği ile kişiler tarafından kolay bir şekilde anlaşılan olmasından ötürü çok daha yoğun bir talep ile bireylere karşısında yer almayı başarmıştır. Son zamanların en iyi teknolojik ürünü olarak ifade edilebilecek olan ürün farklı seçenekler sayesinde çok daha kolay ve pratik bir hizmetin oluşturulmasına ortam hazırlayabilmiştir.

Devamını Oku...


Dinleme Engelleyiciler Ne İçin İlgi Görür?

Dinleme Engelleyiciler Ne İçin İlgi Görür?
Dinleme engelleyiciler Yeni teknoloji içerisinde varlığını devam ettirebilecek ve aktif bir şekilde kayıt altına alınmalarda tercih edilebilecektir.
Yaygın bir şekilde ilgi gören teknolojik gelişmeleri yakından takip eden kişiler özellikle gizli kameralar noktasında akıllarına takılan her türlü soru işareti ne cevap bulmak ve gerekli ya da gereksiz birçok durumda bu tür hizmetlerden faydalanmak isterler. Gizli kamera çeşitleri bireylere ilk andan itibaren kolay bir şekilde anlaşılmama olanağı tanıdığından ötürü çok daha yaygın bir şekilde ilgi görür çünkü bu tür hizmetler sayesinde artık bireyler farkında olmadan kendilerinin kayıt altına alınmasında çok daha rahat hareket edebileceklerdir.

Devamını Oku...


Ortam Dinleme Engelleyiciler Nelerdir?

Dinleme Engelleyiciler Nelerdir?
Dinleme engelleyiciler rutin olarak kişilerin mevcut bir ortamda bulunan tüm ses kayıtlarını rahatlıkla almalarını engelleye bilen bir sisteme sahiptir.
Gizli kameralar günümüzde oldukça yaygın bir şekilde kullanılan ve birçok ortamda rahatlığı ve pratikliğinden kaynaklı olarak kişiler tarafından tercih edilen bir seçenek ortaya koymaktadır. Her zaman yoğun bir şekilde ilk görülecek ve bireylerin yoğun bir şekilde tercih etmesinin sağlayabilecek olan bu kameralar farklı çeşit ve özelliklere sahip olarak bilinmektedir. Gizli kamera çeşitleri birçok şekilde hazırlanmış ve özellikle başkaları tarafından kolay ve rahat bir şekilde anlaşılamayacak özelliklere sahip olarak birçok farklı ürün içerisine yerleştirilerek kolay bir şekilde kayıt sistemlerinin etkili hale gelmesini sağlayacak bir sistemle hazırlanmakt

Devamını Oku...


Gizli Kamera Kalem İle Kayıt

Düşünce gücünü yazıya dönüştürmede kullanılan en güçlü aracı kalemlerdir. İfade edebilme ve her hangi bir bilgiyi yazı olarak aktarmada kalemler kullanılmaktadır. Hayatınızın her anında ihtiyaç olarak kullanılan kalemler gelişen teknolojinin sunduğun imkânlarla gizli kamera olma niteliğini kazanmıştır. Gizli kamera kullanımında genel ortamların kontrolü ve elde edilmek istenilen ses bilgilerini sağlamaktadır. Fakat kişilerin bireysel olarak istedikleri anda yer alan ortamda kaliteli bir çekimi kendi kontrolleri dâhilinde sağlayan kablosuz kullanım özelliğiyle kalemler sağlamaktadır. Kalem Gizli Kameralar kullanımı pratik ve oldukça fark edilmez olarak tasarlanan cihazlardır. 

Devamını Oku...


Şık Tasırımlara Sahip Duvar Saati Gizli Kamera

Her evde ve her iş yerinde mutlaka yer alan duvar saatleri daima yenilenerek ortama uygunluk sağlamaktadır. Günümüzde yer alan farklı modellerdeki saatler duvarların tasarımında kullanılan vazgeçilmez bir ana unsurdur. İhtiyaç olarak her ortamda kullanımda olan duvar saatleri yeni değişimlere uğrayarak gizli kamera alanında da değerlendirilmektedir. Gizli kameralar gene gizli olma özelliğini taşıyan her bilgiyi ve görüntüyü ortaya çıkararak gizlilik anlamından bilgi ve görüntüleri uzaklaştırmaktadır. Klasik modellerin dışına çıkan bir güçle kaliteli tasarımları yansıtan duvar saatlerinde kullanılan kamera sistemi ofis ya da ev ortamlarında istenilen yere kolay bir monte etme yöntemiyle anında kayıt işlemlerine başlamaktadır. Duvar Saati Gizli Kameralar manzara dışında bilindik tarihi dokuların fotoğraflarını da taşımaktadır.

 

Devamını Oku...


Masa Saati Gizli Kamera Modelleri

Saat kullanımında zengin seçme olanağına sahip olan masa saatleri model olarak oldukça modern bir yapıya sahiptir. Çalar saat görevini de üstlenebilen masa saatleri teknolojini gelişmesiyle bu görev çıtasını yüksek kılarak gizli kamera kullanımı görevini de yerine getirmektedir. Masa kullanıma bağlı olması nedeniyle ev ortamları dışında ofis ortamlarında tercih edilmesi istenilen gizli çekimlerin gerçekleşmesinde kolaylık sağlamaktadır. Taşıdıkları hiçbir özellikten taviz vermeyerek gene saat ya da çalar saat hizmetini beraberinde sunmaktadır. Masa saati gizli kameralar daima teknoloji takibinde kendini yenileyerek güçlü bir gizlilik vasfını taşımaktadır.
bakici-gizli-kamera

Devamını Oku...


Profesyonel Gizli Kamera Modelleri

İş yerinizde çalışanlarınıza, evinizde bebeğinizin bakıcısına güvenmiyor musunuz? Eşinizden şüphe mi ediyorsunuz? İş görüşmelerinizi, röportajlarınızı ya da derslerin işlenişini takip mi etmek istiyorsunuz? Tüm bu sorularınıza yanıt verebilecek teknolojinin en gelişmiş ürünlerine sahibiniz. İnsanlara tabi ki güvenmeniz çok önemlidir. Ancak kontrol etmenin de bir sakıncası yoktur. Son teknoloji mini gizli kameralarımız ile sizlere hizmet etmek için hazırız. Her türlü bakıcı kameramız, araç kameramız ve gizli kameralarımız birinci sınıf ürünlerdir ve hepsi için garanti de verilmektedir. İsterseniz işiniz için profesyonel amaçlı isterseniz de hobi gibi eğlence amaçlı kullanabilirsiniz. Kameralarımız her ihtiyacınıza karşılık verebilecek niteliktedir. Tüm cihazlarımızın içinde cihazın donanımına uygun ve uyumlu yazılım ile çoğu akıllı sınıfına giren geniş ürün yelpazemizle herkes için uygun mini gizli kamera bulundurmaktayız. En güncel teknolojiler ve yazılımlarla üretilen kameralarımız ergonomiktir.

Devamını Oku...


SES DİNLEME CİHAZI

Modern çağın getirdiği en gelişmiş ürünlerden biridir gizli ses dinleme cihazı. Birçok tercihi ile dilediğiniz yerde kullanma özelliği sunmaktadır. Ses dinleme cihazlarının kullanım amacı ise isminden de anlaşılacağı üzere konuşmaların ve seslerin dinlenmesidir. Ses dinleme cihazı fiyat olarak da oldukça uygun olması dolayısı ile herkesin rahat kullanımı için tasarlanmıştır. Ses dinleme cihazları ile uyumakta olan bebeğinizin uyandığını başka bir odadan da takip edebilir, nerede olduğunu merak ettiğiniz sevgilinizin kimlerle birlikte olduğunu hiçbir aracıya ihtiyaç duymadan nerede ve kiminle birlikte olduğunu tespit edebilirsiniz.

Devamını Oku...


Casus Dinleme Cihazı Çeşitleri

Dinleme cihazları ile alakalı araştırma yapan insanların büyük bir kısmının aklında yer eden soru işaretlerinin başında cihazların dışarıdan bakıldığı zaman herhangi bir şekilde belli olmaması gelmekte. Çünkü insanların ilk bakışta görülebilecek olan şeyler ne yazık ki casus dinleme cihazının istenildiği gibi başarılı sonuçlar elde etmesinin önüne geçmiş olacaktır. Şimdilerde ise artık en kaliteli cihazlar üretilmekte ve bunun sonucunda da dışarıdan bakıldığı zaman bu konuda en iyi bilgiye sahip olan insanların bile göremeyecekleri kadar iyi bir şekilde hazırlanmaktadır. Dolayısıyla insanlar akıllarında herhangi bir soru işareti kalmadan istedikleri casus dinleme cihazlarını satın alarak kolaylıkla bu işlemi gerçekleştirebiliyorlar.

Devamını Oku...


Anahtarlık Gizli Kamera Modelleri

Gizli kameralar söz konusu olduğu zaman insanların akıllarına birçok farklı soru işareti gelmekte. Bunların başında da gizli kameraların çok yüksek fiyatlara satışa sunulduğu ya da insanların bu kameraları kullanmaya başladıkları zaman karşılarındaki kişiler tarafından fark edileceğini düşünürler. Lakin artık böylesi durumlar ile insanların akıllarında herhangi bir soru işaretinin kalmasına hiç gerek yok. Çünkü başta anahtarlık gizli kamera olmak üzere birçok gizli kamera modeli sayesinde insanlar diledikleri her yeri bu kameralar ile izleme imkanına sahip oluyorlar. Özellikle de araç sahibi olan kişiler kendi araç markaları ile aynı görünüme sahip olan anahtarlık gizli kameralar satın alınarak istenildiği gibi kullanılabilmektedir.

Devamını Oku...


Gizli Kamera Fiyatları

Güvenlik amacıyla birçok kurumun ve şahısların tercih ettiği gizli kameralar, günümüzde fark edilirliği çok zor olan modellerde ve farklı kayıt özellikleriyle satışa sunulmaktadır. Farklı ortamlar için ayrı tasarımları mevcut olan bu kameraları evinizde kullanmak istiyorsanız, ev objeleriyle birebir benzer modeller bulunmaktadır. Yine iş ve toplantı ortamı için de farklı modellerde mini gizli kameralar satışa sunulmaktadır. İkili görüşmelerde delil olarak kayıt almak isteyen kişiler için anahtarlık, saat ve kalem şeklindeki gizli kameralar daha çok tercih ediliyor. Ses, görüntü kalitesi ve tasarım özelliklerine göre gizli kamera fiyatları da farklılık göstermektedir.

Devamını Oku...


Gizli Kamera Kullanim Videosu

Gizli Kamera Kullanim Videosu

Devamını Oku...


Hayat Şarkısı Dizisindeki Gizli Kamera

Hayat şarkısı Dizisi bu bölümde bir kalem görünümünde gizli kamera kullandı, ve birçok dizide dikkat ettiyseniz bu tür gizli kamera modelleri kullanılmakta, gerçek hayatta olduğu gibi birçok şüpheli olayları gün yüzüne çıkarmak için ya gizli kamera yada dinleme cihazları kullanılmaktadır. Mesela hayat şarkısı dizisinde bu bölümde olduğu gibi bayram cevher ailesinin üzerinde oyanan oyunları gün çıkarmak için kullanıldı, belki oanda işe yaramadı ama muhakkak ilerleyen zamanlarda tekrar deneyecekler ve gizli kamera görevini yerine getirdiğinde hayat şarkısındaki cevher ailesinin hayatı kurtulacak. Bu bir dizide verilen bir örnek ama gerçek hayatta daha birçok örnekleri var, işyerinizdeki ortaklardan tutunda yanınızda çalışan personele kadar bu tarz gizli kameralar kullanılmakta ve içinizi kemiren bazı soru işaretlerini tamamen silersiniz

Devamını Oku...


Kalem Gizli Kamera

Gizli kamera seçeneklerinin artmaya başlaması sonrasında artık pek çok farklı modeldeki kameralar arasından seçimler rahatlıkla yapılabiliyor. Şimdilerde ise insanların büyük bir kısmı kalem gizli kamera satın almak adına araştırmalarını yapmakta. Bunun nedeni ise kalem gizli kameraların çok kullanışlı olması. Karşınızdaki kişilere hiçbir şekilde belli etmeden dilediğiniz yeri dinleyebilecek ve orada siz yokken nelerin konuşulduğunu ve nelerin yapıldığını oldukça kolay bir şekilde görme imkanına da erişmiş oluyorsunuz. Üstelik günümüzde artık pek çok kişinin tercih etmesinden ötürü artık birçok farklı şekilde sizlerin karşısına çıkıyor. Kötü bir niyet taşımadan yalnızca güvenlik amaçlı kullanılması gereken bu kalem tarzı gizli kameralar yalnızca ses kayıt için kullanılmıyor, aynı zamanda video kaydı da yapılabiliyor.

 

Devamını Oku...


Mini Gizli Kamera Nerede Kullanılır?

Normalde gizli kamera denildiği zaman insanların akıllarına sürekli olarak kötü şeyler ve insanlar gelir. Bunun nedeni ise yanlış anlaşılmalardır. Artık ise bu durumda çok ciddi değişmeler meydana gelmeye başladı. Mini gizli kameraların kullanılmasının artmaya başlamasının sonrasında artık pek çok farklı yerde gizli kamera kullanılabiliyor. Bu yerlerin başında ise evler gelmekte. Özellikle de bebeklerini bakıcılara emanet ederek işe gitmesi gereken anne babalar son dönemlerde bebeklerinin bakıcıları ile arasında olan durumları incelemek konusunda ne yapması gerektiğini bilemiyor. Yakınlarını belirli aralıklarla evlerine göndermiş olsalar da yine istedikleri bilgileri elde edemiyorlar. Böyle olunca da artık gizli kamera kullanımı hiç olmadığı kadar artmaya başlıyor. 

Devamını Oku...


Kol Saati Gizli Kamera

Gizli kameralar ile alakalı araştırmalar yapıldığı zaman eskiden insanların akıllarına gelen modeller neredeyse birbirinin aynısıydı. Böyle olunca da hem bu tarz kameraları satın alacak olan insanlar hem de kameraların yerleştirileceği yerdeki kişiler de kısa sürede burada inceleme yaparak gizli kamerayı bulabiliyorlar. Dolayısıyla yapılması gereken şey dışarıdan hiçbir şekilde belli olmadan kullanılabilecek gizli kameraları seçmek olmalı. Kol saati gizli kamera modelleri de son dönemlerin gözde gizli kameraları arasında kendine yer bulmakta. Bu kameraların birçok farklı özelliği var. Dolayısıyla insanların bu özellikleri dikkatli bir şekilde takip etmesi ve kendine en uygun olacak modeller arasından seçimlerini yapması gerekmekte. 

Devamını Oku...


En Çok Beğenilen Kol Saati Gizli Kameralar

Genel olarak kol saati denildiği zaman insanların akıllarına öncelikli olarak gelen şeylerden bir tanesi hiç şüphesiz ki erkekler. Çünkü birçok erkek kol saatini en önemli aksesuar olarak görmektedir. Ancak şimdilerde bu kol saatlerinin farklı bir özelliği de bulunmakta. Kol saati gizli kamera modelleri en fazla erkekler tarafından kullanılsa da kadınlar için de üretilen modelleri sayesinde artık herkes tarafından büyük bir beğeni ile kullanılmakta. Böyle olunca da her geçen gün kol saati gizli kamera modelleri birbirinden farklı şekillerde ortaya çıkmakta. Özellikle de spor görünüşlü olan kol saati gizli kamera modelleri sayesinde insanlar nereye giderlerse gitsinler hiç fark etmez bu kol saatlerini rahatlıkla kullanabiliyorlar. 

Devamını Oku...


Böcek Dinleme Cihazı

Mesafe sınırı olmadan karşı tarafı dinlemek isteyen insanların büyük bir kısmı bu konuda nasıl bir profesyonel bir çözüm elde edeceklerini bilemeyebiliyorlar. Dinleme cihazı böcek genel olarak filmlerde ya da dizilerde insanların karşısına çıkıyordu. Bundan dolayı da pek çok kişi böylesi cihazların yalnızca çok yüksek bedeller sonrasında satın alınabileceğini düşünürler. Halbuki artık insanlar istedikleri zaman hiçbir sorun yaşamadan bu cihazları satın alarak istemiş oldukları noktalarda sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorlar. Böcek dinleme cihazlarının en büyük özelliklerinin başında boyutlarının küçük olması gelmekte. Zaten bu tarz cihazlara böcek adının verilmesinin sebebi de tam olarak bu.

Devamını Oku...


Casus Gizli Kamera

İnsanlar kendileri o an herhangi bir yerde bulunmadıkları zaman nelerin olduğunu öğrenmek isterler. Eskiden bu konuda elde edilen bilgiler oldukça azdı. Çünkü casus gizli kamera seçenekleri oldukça sınırlıydı. Böyle olunca da insanlar çok yüksek oranda paralar vermek zorunda kalmak istemediklerinden ne kadar arzu ederlerse etsinler casus gizli kameralar arasından seçimlerini yapamıyorlardı. Şimdilerde ise bu durumda çok ciddi değişimler kendini göstermeye başladı. Böyle olunca da birbirinden farklı markalar tarafından üretilmiş olan casus gizli kameralar arasından seçimlerini rahatlıkla yapabiliyorlar. Bu kameralar adından da söz edildiği gibi dışarıdan bakıldığı zaman kesinlikle fark edilmiyor. Dolayısıyla insanlar diledikleri casus gizli kamerayı kolaylıkla kullanabilirler. 
 

Devamını Oku...


Güvenliğinizi Sağlamanın Yolu Masa Saati Gizli Kameradan Geçiyor

Güvenliğinizi Sağlamanın Yolu Masa Saati Gizli Kameradan Geçiyor

Şimdilerde artık insanlar gerek kendi evlerinde gerekse dışarıya çıktıkları zaman kendilerini güvende hissedemiyorlar. Çünkü onların yanında herhangi bir sorun meydana gelmezken daha sonrasında ya da onlar o anda alanı bırakıp gittikleri zaman arkalarında meydana gelen şeyleri göremezler. Böyle olunca da her zaman akıllarında farklı soru işaretleri olabiliyor. Bunları gidermenin ise pek çok farklı yolu bulunuyor. Masa saati gizli kameralar, özellikle de son dönemlerin en gözde gizli kamera parçalarından bir tanesi olarak ön plana çıkmakta. Çünkü bu kameraların en önemli özelliklerinin başında, kişilere söylenilmemesi durumunda asla anlaşılmayacaktır

Devamını Oku...


Masa Saati Gizli Kameralar İle Her Yeri İnceleyin

Masa Saati Gizli Kameralar İle Her Yeri İnceleyin

Aksesuar olarak ofislerde ve evlerde en çok kullanılan malzemelerden birisi saatleridir.
Duvarlarda ve masa üzerinde çeşitli boyutlarda ve modellerde gördüğümüz bu ürünler genellikle ilgi çekmezler.
Bu nedenle gizli çekim yapılmak istenen kameraların en çok saklandığı ürünler arasında yer alırlar.
Elbette gizli kamera alacak olan kişilerin talepleri de, bu nedenden dolayı genellikle masa saatlerinde artış göstermektedir.
Masa saati gizli kameraları ofisinize, çocuk odanıza veya evinizin herhangi bir bölümüne kolayca yerleştirilir.

Devamını Oku...


Kablosuz Gizli Kameralar Satışı Başladı

Kablosuz Gizli Kameralar Satışı Başladı

İnsanların büyük bir kısmı onları bulunmadığı zamanlarda evlerinde ya da iş yerlerinde neler olup bittiğini öğrenmek isterler. Bunun için taktıracakları kameralar ise ne yazık ki çok fazla ortada olduğu için insanlar bu kameraları görecek ve onların görüş alanlarının dışında kalmaya özen göstereceklerdir. Böylesi kötü durumların önüne geçmek ve istediğiniz alanı kontrol altına almak istediğiniz zaman ise kablosuz gizli kameralar sizlere istediğinizi vermeyi başaracaktır. Tahmin edebileceğinizden çok daha farklı şekillerde hazırlanmış olan bu gizli kameralar sayesinde artık istediğiniz yer ile alakalı incelemeler yapılabilmektedir.

Devamını Oku...


En Yeni Mini Gizli Kamera Çeşitleri

 En Yeni Gizli Kamera Çeşitleri

İnsanlar genel olarak gizli kameraları çok fazla kullanmayı tercih etmezler. Ancak günümüz dünyasında ne yazık ki kötü niyetli kişiler bulunmakta ve insanların kendilerini bu kişilerden koruması için gizli kameraya olan ihtiyaçları hiç olmadığı kadar ön plana çıkmaya başladı. Öyle ki artık pek çok kişi evi ya da iş yeri için bu tarz mini gizli kameralar arasından seçim yapmaya başladılar. Bu gizli kameralar sayesinde artık istenilen her yer ile alakalı bilgiler çok kısa süreler içerisinde istedikleri bilgileri elde edebiliyorlar. Üstelik bu kameraların en büyük özellikleri, taşınabilir olmaları. Yani ister evin bir köşesinde kullanılır isterlerse de anahtarlık gizli kameralar gibi gidilen her yere beraberinde götürülür.

Devamını Oku...


Artık Bulunduğunuz Her Yer Güvenli

Artık Bulunduğunuz Her Yer Güvenli

Hepimiz, bulunduğumuz yerde bizim olmadığımız zaman nelerin olduğunu merak ederiz. Çünkü özellikle de çocukların başkaları ile kalacağı zamanlarda insanların akıllarında ciddi soru işaretlerinin olması normaldir. Böylesi durumlarda birçoğumuz ne yapacağımızı bilemeyiz. En güvendiğimiz insanların yanlarında olması dahi çocuklarımızı onlara emanet ettiğiniz zaman gözünüz arkada kalabiliyor. Şimdilerde ise artık bu durumlar ile karşı karşıya kalmak zorunda değilsiniz. Masa saati gizli kameralar sayesinde ister çocukların odasında gerekse mutfak ya da oturma odalarında bu saatler kullanılarak istenilen güvenlik de sağlanmış olur. Sizlerin kullanımı için satışa sunmuş olduğumuz mini gizli kameralar sayesinde kendi ihtiyaçlarınıza en uygun olacağına inandığınız gizli kameralar arasından seçimlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Devamını Oku...


Gizli Kamera Sistemlerindeki Kolaylık

Gizli kamera temini günümüzde çok kolay duruma gelmiştir. Hatta birçok firma gizli kamera ile ilgili kampanyalar oluşturmaktadır. Bu paketleri satın alabilirsiniz. Bu şekilde kendiniz bile kolaylıkla güvenliğinizi sağlayabilirsiniz. Gizli kamera kurulumu  eskisi kadar zor değildir, sizde rahatlıkla kurulum yapabilirsiniz

Gizli kamera sistemi  dijital kayıt cihazlarının ip tabanlı olmasından dolayı uzaktan gizli kamera izlemesi  mümkün olmaktadır. Bu sayede gizli kamera sistemlerimizi dünyanın her yerinden rahatlıkla izleyebilmekteyiz. Bunu hem bilgisayar üzerinden hemde akıllı cep telefonları üzerinden rahatlıkla yapabilmemiz mümkündür. Gizli kamera sisteminin tercih edilme nedenlerinden en önemlilerinden biride uzaktan kamera izleme imkanıdır.

Devamını Oku...


Gizli Kamera Tamiri

Teknolojinin ilerlemesi sayesinde kameralarda ciddi anlamda küçüldü, çok hassas bir üretime sahip bu gizli kameraların üretimi kadar tamiride zordur. gözle görmekde zorlandığımız bu cihazların tamiri profesyonellik istediği kesin, birçok satıcı sadece batarya değişimi yapmakda zorlanırken firmamız gizli kamera tamiri konusunda önemli bir yol almıştır. kelam gizli kameradan anahtarlık gizli kameraya kadar birçok mini kamera modelini tamir etmektedir. içinde bulunan işlemcilerin değişimi ve kompanent malzemeleride büyük bir ustalıkla değiştirip hatayı bulmaktadır

Devamını Oku...


İstenilen Her Ortam Dinlenebilir

Son zamanlarda en çok rağbet gören ürünlerden birisi de ortam dinleme cihazlarıdır. Bu cihazlar sayesinde istediğiniz her alanda ne olup bittiğini neler konuşulduğunu öğrenebilmeniz sağlanmaktadır. 
Cihazların kullanım alanları oldukça fazladır. Herhangi bir eşyaya yerleştirip, dinlenmek istenen odaya o eşyayı koymak yeterlidir

Devamını Oku...


Mini Gizli Kamera Modelleri

Gizli kameraların boyutları her geçen gün küçülmekle birlikte, özellikleri de yükselişe geçmekte ve daha kaliteli görüntüler edinmenizi sağlamaktadırlar. Mini gizli kamera modelleri, nano teknolojiden faydalanılarak tasarlanan micro küçük gizli kamera çeşitleri olmakla birlikte, tespit edilmesi zor cihazlardır.

Devamını Oku...


Gizli Kamera ile İçiniz Rahat Olsun

Bilindiği üzere Bilişim sektörü gün geçtikçe ilerlemekte ve her gün farklı bir ürün ile karşımıza gelmektedir. Bu sektörün bir ürünü olan gizli kameralar artık günümüzde oldukça fazla kullanılmaktadır. Gizli kameralar eskisine oranla artık çok daha fazla fark edilmektedir. Özenle hazırlanmamış bir gizli kamerayı kullanmak son derece zordur.Bu nedenle alacağımız gizli kameranın son derece gizlenmiş olmuş bir şekilde üretilmesi gerekmektedir.

Devamını Oku...


Ucuz Gizli Kamera Modelleri

Gizli kameralar her bütçeye hitap eden ve çok geniş model yelpazesi ile sunulan casus cihazlardır. Kısa süreli gizli kamera ihtiyacı olan bireyler, piyasada mevcut olan en ucuz gizli kamera modelleri ile standart bir çekim yapabilirler ve bu kayıtları çok kısa sürede, kolaylıkla PC ortamına aktarabilirler. Ucuz gizli kameralar genellikle kişisel aksesuar görünümündeki modellerdir. Ev ve ofis ortamı için tasarlanan gizli kamera çeşitleri çok daha pahalı cihazlar olarak karşımıza çıkıyor.

Devamını Oku...


GİZLİ OLANLARI AYDINLIĞA KAVUŞTURAN KOL SAATİ GİZLİ KAMERALAR

Saat kullanımlarında farklı bir bakış açısını sağlayan teknoloji gizli kamera kullanımında gelişimler sağlayarak saat üzerinde monte işlemleriyle fark edilmeyi ortadan kaldırmaktadır. Günlük yaşam akışımızda bizlerle bütünleşerek sıradanlaşan kol saatlerine gizli kameralar zenginlik katarak sorunların çözüm notasında devreye girerek gizli kalınması zarar teşkil eden durumların ortaya çıkarılmasını sağlamaktadır. Günümüzde çağdaş modern çizgisini her alanımızda tasarımlardan faydalanarak sağladığımız gerçeğini göz ardı etmeyen gizli kameralar şık bir tasarım oluşturarak saatlerin kullanımını üst sevide tercih edilir bir duruma getirmiştir. Saat çeşitlerinde yer alan kol saati gizli kameralar kullanımı üzerinde bu sistem oluşturularak bireysel olarak kullanım özelliği hizmeti sağlanılmıştır.

Devamını Oku...


SORUNLARIN DIŞINDA KALAMAYA SON VEREN CASUS TELEFONSORUNLARIN DIŞINDA KALAMAYA SON VEREN CASUS TELEFON

Casus telefon dinleme alternatifiyle kişiler sorun dışında kalmayarak elden düşürülmeyen telefonlarla yapılan görüşmeleri dinleyerek sorunların yön verip rahatlıkla çözüme ulaştırmaktadır. Kullanılan sistem ise yormayan ve kusursuz bir pratikliğe sahip olup kullanan kişiye büyük avantajı, dinlenen kişinin anlaşılmayacak niteliğinin kazandırılmış olmasıyla elde etmektedir. Geçmişte yazılım ihtiyacı duyulan bu sistem, günümüzde bireylere kolaylık sağlayarak, dinlenmek istenilen kişinin telefona farklı bir numaradan gönderilen sms şekliyle pratikliğin elde edilmesini sağlamaktadır. Sahip olduğu güçlü özellikleri arasında

Devamını Oku...


Duvar Saat Kamera Modelleri

Ev ve iş yeri gibi yaşam alanlarında olmazssa olmazlarından duvar saatleridir. Günümüzde zamanın önemi nedeniyle duvarda, masada ve kolda saatler vardır, farklı model ve özelliklere sahip bu saatlerin bir başka özelliği ise gizli kamera olmaları. Kimsenin aklına gelmeyecek bir durum ama malesef duvar saatlerine başta olmak üzere kol saatlerine kadar gizli kamera yerleştirmek mümkün.

Devamını Oku...


Gizli Kamera Kalem Çeşitleri

Gizli kameralar, çeşitli ortamlara özel tasarımları sayesinde kullanım kolaylığı ve güvenliği sağlamaktadır. Gizli kamera sistemleri, her geçen gün daha özel tasarım ve fonksiyonelliklerde birleşerek, çok uygun fiyatlara satışa sunuluyor ve güvenlik tedbiri amaçlı büyük ilgi görüyor. Bu gizli kamera sistemleri arasında en popüler olanlarından biri ise; gizli kamera kalem çeşitleridir.

Devamını Oku...


Gizli Kameralar

Günlük hayatta çeşitli sebeplerle kameralar kullanılmaktadır. Bu kameralar genellikle güvenlik amacıyla kullanılmakta olsa da görünür olduklarından caydırıcı amaçlı ve güvenlik amacı dışında pek nadir kullanılır. Ancak siz kişilere hissettirmeden bir kamera yerleştirip gizlice çekim yapmak istiyorsanız sizin için en ideali gizli kameralardır. Bu kameralar sayesinde şüphelendiğiniz bir durumda sizden habersiz neler olduğunu öğrenebilirsiniz.

Devamını Oku...


Gizli Kamera Kalem Özellikleri

Gizli kamera kalem modelleri, kusursuz dizaynı ve kaliteli görünümleri sayesinde, kolay bir şekilde anlık gizli çekim yapılmasına olanak sağlarlar. Bulunduğunuz ortamda kalem gizli kamerayı masa üzerine yerleştirerek istediğiniz açıdan anlık çekim yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra; gömlek veya ceket cebine yerleştirerek de gizli görüntü alabilir ve ses kaydı da yapabilirsiniz.

Devamını Oku...


Gizli Kamera Fiyatı ve Çeşitleri

Gizli kameralar, ihtiyaca yönelik çok değişik tasarımlarda ve özelliklerde piyasaya sürülmektedir. Bu cihazlar yeni teknolojik özellikleri de barındırdıkları gibi, pratik kullanım kolaylığı sağlamaktadırlar. Modern görüntüleri ve kaliteli yapılarıyla oldukça dayanıklı olan ve tespit edilmesi zor gizli kamera çeşitleri; ev, işyeri ve diğer birçok ortamda kullanılabilir. Tabi, üzerinize yerleştirebileceğiniz özelliklerde de çok ucuz ve kaliteli gizli kamera çeşitleri de günümüzde mevcuttur.
Gizli kamera fiyatı; standart özelliklere sahip ise 50 TL ila 200 TL aralığında olmaktadır.

Devamını Oku...


Son Teknoloji Gizli Kamera Modelleri

Gizli kamera ihtiyacının sürekli artmasıyla birlikte, ülkemizde ve dünya genelinde gizli kamera üretimi yapan firmalar bu cihazların özelliklerine her geçen gün birçok yeni özellik ilave etmektedirler. Gizli kamera modelleri; teknik özellikleri, görünümleri ve uygun fiyat aralıkları ile birçok alanda tercih ediliyor. Son teknoloji gizli kamera modelleri, bireylerin bir casus kamerada aradıkları tüm özellikleri fazlasıyla barındırmaktadır. Gizli kamera modellerinde öncelik, fark edilir olmamaları ve çeşitli ortamlara kolay monte edilebilmeleridir.

Devamını Oku...


Gizli Kamera Anahtarlık

Gelişen bilişim ile beraber casus kamera yeni sezon modelleri de ihtiyaca karşı ek olarak kullanışlı ve çeşitli görünümlerde üretilmeye başladı. Bunlara misal olarak anahtarlık gizli kameraları verebiliriz. Bu kameralar güvenlik amacıyla özel kayıt çekimi yapmayı talep eden bireyler aracılığıyla yoğun alaka görmektedir. Pratik mobil ve kamerası ile de anlaşılmayan bu modeller, çeşitli otomobil markaları amaçlarına uygun olarak da tasarlanıyor. BMW ve Mercedes Benz benzeri otomobil anahtarlığı görünümlü modeller bunlara örnektir.

Devamını Oku...


Kiraz Mevsimindeki Gizli Kamera

Kiraz mevsimi dizisindeki gizli kamerayı izleyen bir çok izleyici, firmamızı arayarak dizideki gizli kameradan istediklerini ve özelliklerini sordular. Bu tarz bir gizli kamera varmı? Fiyatı nekadardır gibi sorulara cevap vermek için hazırladığımız bu yazıda öğrenebilirsiniz

Devamını Oku...


Gizli Kamera Çeşitleri Nelerdir?

Teknolojide yaşanan baş döndürücü gelişmeler ile birlikte, gizli kamera çeşitlerinde de her geçen gün yenilikler sunulmaktadır. Teknoloji harikası bu casus cihazlar, birçok ihtiyaca yönelik bireyler ve kurumlar tarafından talep edilmekte ve kimsenin farkında olmayacağı şekilde yüksek kalite çekimler yapmaktadırlar. Gizli kamera çeşitleri, hayal gücünüzle doğru orantılı olarak sınırsızdır. Örneğin; kendiniz de farklı bir dekoratif obje şeklinde gizli kamera sipariş edebilir ve bu cihazları güvenle kullanabilirsiniz.

Devamını Oku...


Yaşadığınız endişeleri net olarak ortadan kaldırmaya yarayan anahtarlık gizli kameralar

Yaşam alanlarında eksik olan güven sorunlarını her alanda aşabilmek adına her adımda gelişimlerine yenilik kazandıran teknoloji olanaklarından yararlanarak sorunlara çözüm bulunmaktadır. Uygulanılan sistem ise oluşturulan ve daima değişime uğrayan gizli kameralardır. Her yenilikte biraz daha küçük ebatlarla ve güçlü tasarımlarla buluşan gizli kameralar yaşanılan güven sorunlarında yerleştirildikleri ortamda ses kaydetme dışında sunduğu renkli görüntü olanaklarıyla da bir ispat şeklini oluşturmaktadır. İnkâr noktasında değerlendirilen bu sistem birçok kullanıcıya sahiptir. Fark edilme olasılığı ortadan kaldıran teknoloji gelişiminin sunduğu güçlü tasarımlardan biride Anahtarlık Gizli Kameralar olup kolay bir kullanım şeklini kullanıcılarına sunmaktadır.

Devamını Oku...


Mini Gizli Kameralar

Hızla gelişen teknoloji ile birlikte her geçen yıl gizli kamera modellerinin de boyutları küçülmekte olup, fonksiyonları artmaktadır.

Mini gizli kameralar, son yılların en kullanışlı ve portatif casus kamera modelleridir. Bu gizli kameralar farklı kamuflaj görünümleri ile satışa sunulmaktadır ve kullanıcılara ekstra kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

 

Devamını Oku...


Gizli Kamera Anahtarlık Kullanımı

Gizli kamera modelleri sürekli yenilenen kamufle tasarımlar ve geliştirilen fonksiyonları ile rahat bir kullanım olanağı sağlamaktadır.
Anahtarlık şeklinde tasarlanan ve bu sayede sorunsuz casus çekim yapma olanağı sağlayan gizli kamera anahtarlık modelleri, uygun fiyatları ile en çok tercih edilen cihazlardır.
Bu gizli kameralar renkli çekim ve sesli video çekme özelliklerinin yanı sıra; kolay taşınabilir olmaları açısından da kullanım kolaylığı sağlıyor.

Devamını Oku...


Türkiyede casus gizli kamera sektöründe aradığınız yüzlerce gizli kamera modellerini ve gizli kameraları bulacağınız yerdesiniz. Gizli kamera fiyatları özellikleri hakkında müşteri temsilcilerimiz ile irtibat kurabilir, iletişim bigilerimizden bize ulaşabilirsiniz

Gizli Kamera Modelleri

İletişim
  • Adres : Fevziçakmak mahallesi Yıldırımbeyazıt Caddesi Millet Sokak NO:5 Bahçelievler/Yenibosna/İstanbul
  • Telefon : +90 212 511 03 31 Not: Ofisimizden Satın Almak İçin Lütfen Ravdevu Alınız Randevusuz Satışımız Yoktur.
  • Hafta içi : 9:00 - 18:00
    Cumartesi : 10:00 - 16:00
© 2015. «Gizli-kamera.org». Tüm Hakları Saklıdır..
Sosyal Medya: