Yüzlerce Gizli Kamera Çeşitleri İle Hizmetinizdeyiz
Bizi Takip Edin:

6 Yaşındaki Öz Cocuguna Şiddet Uyguladı

Osmaniyede 6 yaşındaki Kendi Öz oğlu olan Cocuğuna Şiddet Uygulayan Anne Gizli Kamera Sayesinde Yakalandi Kayıt Altına Alındı
Görüntüleri İzliyen Baba Gün Geçmeden Eşi Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
 

 

Devamını Oku...


Çocuğa Yapılan Şiddet Gizli kamerada Yakalandı

Ensonhaberin Paylaştığı bir haberde bir annenin öz evladına yaptığı şiddet gizli kameraya yansıdı

Haberin detayları Bu şekilde:

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesi esnafından Erdem Tülübaş, 4 yıl önce görücü usulüyle tanıştığı Tuğba Tülübaş ile evlendi. Çiftin 2 yıl sonra Esila adını verdikleri kızları dünyaya geldi.

Erdem Tülübaş, bazı akşamlar kızının vücudunda morluklar görüp, eşinin darbettiğinden şüphelenerek, evin salonuna gizli kamera yerleştirdi. Bir süre sonra eşinin kızını dövdüğünü kamera kayıtlarından tespit eden Erdem Tülübaş, görüntülerle polise giderek, şikayetçi oldu.
 

Devamını Oku...


Gizli Kameranıza Uzaktan Cep Telefonu ile Bağlanmak ve İzlemek Mümkün

  • 18455
  • 27.11.2015 21:36:00
  • 2 Yorum

Gizli Kameranıza Uzaktan Cep Telefonu ile Bağlanmak ve İzlemek Mümkün

2015 yılının son aylarında piyasaya çıkan bir ürün gizli kamera sektörüne bomba gibi düştü denilebilir. Eski versiyon gizli kameralar genelde kendi hafızasına  veya sonradan takılan hafıza kartına kayıt yapmaktaydı, ve bu hafıza kartına yapılan gizli kamera çekimlerini bilgisayara takarak izlenebilirdi, son zamanlarda çıkan uzaktan izlenebilen gizli kamera ile teknolojinin ne denli hızlı geliştiği gözler önüne serildi. Bugun piyasaya çıkan bir ürün mesafe sınırı olmadan uzaktaki bir gizli kameraya cep telefonu ile bağlanarak canlı izleme imkanı sağlanan bir kamera çıktı. Bu gizli kamera bulunduğu yerdeki internet vasıtası ile görüntüleri canlı olarak cep telefonunuz izleme imkanı sağlıyor.

Devamını Oku...


Türkiyede casus gizli kamera sektöründe aradığınız yüzlerce gizli kamera modellerini ve gizli kameraları bulacağınız yerdesiniz. Gizli kamera fiyatları özellikleri hakkında müşteri temsilcilerimiz ile irtibat kurabilir, iletişim bigilerimizden bize ulaşabilirsiniz

Gizli Kamera Modelleri

İletişim
  • Adres : Fevziçakmak mahallesi Yıldırımbeyazıt Caddesi Millet Sokak NO:5 Bahçelievler/Yenibosna/İstanbul
  • Telefon : +90 212 511 03 31 Not: Ofisimizden Satın Almak İçin Lütfen Ravdevu Alınız Randevusuz Satışımız Yoktur.
  • Hafta içi : 9:00 - 18:00
    Cumartesi : 10:00 - 16:00
© 2015. «Gizli-kamera.org». Tüm Hakları Saklıdır..
Sosyal Medya: